Axer

Montebello - Oslo / Leiligheter

Villa Montebello

Villa Montebello består av 21 selveierleiligheter, og er for deg som vil bo hjemme hele livet.

Boligene er for deg som har et behov for et sosialt felleskap i trygge omgivelser.


Nettside: Besøk prosjektets nettside
  • Prosjektbilder
  • Prosjektbilder
  • Prosjektbilder
  • Prosjektbilder
  • Prosjektbilder
  • Prosjektbilder
  • Prosjektbilder
  • Prosjektbilder
  • Prosjektbilder
  • Prosjektbilder

Heldigvis finnes det boliger hvor de praktiske utfordringene ikke lenger har betydning. Hvor din bolig er i sentrum, omgitt av fasiliteter og service. Alt er der utelukkende for at du skal ha et hjem som er ditt eget hvor ingen andre bestemmer.

Villa Montebello – bo hjemme hele livet.

I prosjektet Villa Montebello finnes det selveierboliger for deg som er eldre, og ønsker å bo i ditt eget hjem. Ønsker du daglig sosial omgang tilbyr sameiet felles dagligstue for beboerne, i tillegg til en flott takterrasse med utsikt mot fjorden.

Villa Montebello ligger i Olav Bjaalands vei 7, et hyggelig nabolag på Ullern. Et lyst, elegant og moderne bygg med 21 funksjonelle leiligheter på henholdsvis 50 til 107 kvadratmeter, spesialdesignet for å ivareta behovene til godt voksne mennesker. Her skal du kunne bo og være aktiv på egne premisser. På utsiden av bygget er det etablert et vakkert og allsidig grøntområde, med en egen boule-bane for trivelige ettermiddager. I uteområdene vil det også være sittegrupper og oppvarmede gangstier mellom de ulike delene av hagen. Her kan du gå trygt, sommer som vinter. På taket er det et stort relax / treningsrom samt felles takterrasse, på ca. 100 kvadratmeter, hvor du kan trene alene eller i felles grupper. På nordsiden er det en gang i hele byggets lengde, utstyrt med behagelige sittegrupper.

Et trygt hjem, skreddersydd for godt voksne mennesker.

Når du ønsker alenetid, er heisturen kort opp til din egen leilighet. Også den er tilrettelagt livet ditt, og uført i samme eksklusive materialer som resten av bygget. Downlights, enstavsparkett, separat og romslig soverom med romslige skyvedørsgarderober. Bad med dusj og delikate fliser på vegger og gulv. Det leveres vaskemaskin og tørketrommel ferdig montert på bad. Leiligheten vil ha en solrik og romslig balkong, samt eksklusivt Svanekjøkken med takhøye skap, hvitevarer og induksjonskomfyr er selvfølgelig inkludert. Det er svært god plassutnyttelse og rommene er tilrettelagt for rullator med dører uten terskler. Takhøyden er romslig, og det er full gulvvarme, tredører og glassdør mellom stue og entré. Leiligheten er en selveierbolig, og kan omsettes på det åpne markedet helt etter eget ønske.

Besøk prosjektets nettside for mer informasjon

Leilighetene har flott beliggende i Olav Bjaalands vei 7 på Montebello i Oslo, kun ca. 600 meter fra Montebello t-bane stasjon.