Axer

Montebello - Oslo / Leiligheter

Villa Montebello

Villa Montebello består av 21 selveierleiligheter, og er for deg som vil bo hjemme hele livet.

Boligene er for deg som har et økende behov for helse og omsorgstjenster, men hvor du selv bestemmer. Med et fullverdig daglig og helsetilbud kan du bo hjemme, men samtidig være trygg på at dine daglige behov blir møtt av kjente ansikter med omsorg og trygghet.


Nettside: Besøk prosjektets nettside
  • Prosjektbilder
  • Prosjektbilder
  • Prosjektbilder
  • Prosjektbilder
  • Prosjektbilder
  • Prosjektbilder
  • Prosjektbilder
  • Prosjektbilder
  • Prosjektbilder
  • Prosjektbilder

Heldigvis finnes det boliger hvor de praktiske utfordringene ikke lenger har betydning. Hvor din bolig er i sentrum, omgitt av servicetilbud, fasiliteter og fagpersonell på alle kanter, og personell er tilstede 24 timer i døgnet 7 dager i uken for din sikkerhet og din velvære. Og alt er der utelukkende for at du skal ha et hjem som er ditt eget hvor ingen andre bestemmer.

 

Velkommen til Villa Montebello. Bo hjemme hele livet.

 

I prosjektet Villa Montebello bygger vi Selveierboliger for deg som er eldre, men ønsker å bo hjemme hele livet. Ønsker du daglig sosial omgang tilbyr sameie felles dagligstue for beboerne, i tillegg til en flott takterrasse med utsikt mot fjorden.

Villa Montebello vil ligge i Husebybakken 6, et veletablert og hyggelig nabolag på beste vestkant. Et lyst, elegant og moderne bygg med 21 elegante og funksjonelle leiligheter på
drøye 50 kvadratmeter, spesialdesignet for å ivareta behovene til godt voksne mennesker. Her skal du kunne bo og være aktiv på egne premisser. På utsiden av bygget kommer et vakkert og allsidig grøntområde, med en egen boule-bane for trivelige ettermiddager når værgudene smiler. I uteområdene vil det også være sittegrupper og oppvarmede gangstier mellom de ulike delene av hagen. Her kan du gå, sommer som vinter, uten redsel for å falle på isen. På taket blir det et stort relax / treningsrom samt felles takterrasse, på ca. 100 kvadratmeter, hvor du kan trene alene eller i felles grupper. På nordsiden blir det en gang i hele byggets lengde, utstyrt med behagelige sittegrupper. Et fabelaktig sted å strekke på beina når været utenfor er ruskete.

 

Et trygt og elegant hjem, skreddersydd for godt voksne mennesker.

 

Når du ønsker alenetid, er heisturen kort opp til din egen leilighet. Også den er tilrettelagt livet ditt, og uført i samme eksklusive materialer som resten av bygget. Downlights, enstavsparkett, separat og romslig soverom med romslige skyvedørsgarderober. Bad med dusj og delikate fliser på 30 x 60 cm på veggene og lekre fliser på 5×5 cm i nedsenket dusj-sone med dusjvegger i herdet glass. Det leveres vaskemaskin og tørketrommel ferdig montert på bad. Leiligheten vil ha en solrik og romslig balkong, samt eksklusivt Svanekjøkken med takhøye skap, hvitevarer og induksjonskomfyr er selvfølgelig inkludert. Det er svært god plassutnyttelse og rommene er tilrettelagt for rullator med dører uten terskler. Takhøyden blir romslig, og det blir full gulvvarme, tredører og glassdør mellom stue og entré. Leiligheten er en selveierbolig, og kan omsettes på det åpne markedet helt etter eget ønske. Du er fremdeles herre i ditt eget hus.

 

Helseproblemer. Problemfritt.

 

En menneskekropp er som alt annet i naturen, den preges av bruk gjennom årenes løp. Og tegnene kan dukke opp når som helst, enten gradvis eller fort. Dette trenger likevel
ikke være noen hindring for et liv med livskvalitet – så lenge helseproblemene blir overvåket, fulgt opp og behandlet. Og det er her en bolig i Villa Montebello virkelig vil skille
seg ut. Med en tett kontakt og oppfølging fra Aleris, vil du kunne få hjelp med alle helserelaterte spørsmål. Fra små uhell i hverdagen til kroniske lidelser, fra skader som leges
raskt til sykdom som vil følge deg livet ut. Aleris innehar kompetanse i verdensklasse på alle medisinske fagfelt som er tilgjengelig for deg når du måtte trenge den. Vi kan også bistå med individuell velferdsteknologi, hvor vi går grundig gjennom beboernes behov, sparrer med relevante leverandører og finner den optimale løsningen. Du vil også ha tilgang på videodoktor for helserelaterte spørsmål du ønsker svar på der og da.

Besøk prosjektets nettside for mer informasjon, samt boligvelger og priser.

Leilighetene blir flott beliggende i Husebybakken 6 på Montebello i Oslo, kun ca. 600 meter fra Montebello t-bane stasjon, samt 1,6 km til Møllhausen torg hvor det finnes dagligvarebutikk.